Sajtóközlemény, jó tanácsok, miegymás…

No, hát egyre inkább felpörögnek az események körülöttünk…legalábbis én most úgy érzékelem így a Balcsiról visszatérve, ahol minden hajnalban arra ébredtem a nagy pihenésem közepette, hogy még ezt is le kell beszélnem, meg azt is a Bamakóval kapcsolatban, és vajon a postjaim kimentek-e a blogra, ja, és még nincs csapatnevünk.

Na, kiment egy sajtóközlemény, hogy bizony én leszek az első kerekesszékes nő a Budapest-Bamakón… ezek után jöttek a megjelenések, és hirtelen két sport oldalon is ott találtuk magunkat Gáborral, egy szerintem igazán hozzánk hű fotó kíséretében… (Kóti Kata –hálás köszönet) Azt kell, hogy mondjam, ha valamin, hát ezen igazán nagyot röhögtünk: ugyanis egyikünk nagyobb sportoló, mint a másikunk. Sose gondoltuk, hogy egyszer még ilyen megjelenéseket tudunk „összehozni”.

Ugyanakkor itt kérek elnézést minden sportkedvelőtől, amiért még egy szó sem esett a dolog technikai részéről. Ám ez sokat nem is fog változni, hiszen az nem az én asztalom, bocsi. Találkoztunk a napokban egyébként egy kedves kolleginám unokatesójával, aki bizony már több ízben megjárta a túrát, amire készülünk, de hát ott sem a kocsi volt a fő témánk. De az az igazság, hogy így is több, mint két órán keresztül kaptuk a jó tanácsokat, amik valóban azok, de olyan ömlesztve jöttek, hogy a fele nincs már meg. No, arra azért emlékszem, hogy ne emelgessek köveket, ne menjek vízbe, és hát ugye a kaja, piára vigyázzak. Ja, és egy nagyon fontos dolog: írjak listát, hogy mit vinnék, azt felezzem le, és utána annak a felét pakoljam be!! Te jó ég, dráma a köbön, hát alig 5 napra úgy utaztam el, hogy teli volt a kocsim csomagtartója!!!

Szóval Gábor, aki felkészített minket, saját elmondása szerint is az a típusú ember, aki  a legrosszabbra készül fel, így kaptam ám szépen a képembe a dolog veszélyeit, de hát azt tudtuk, hogy van neki, ezért valóban látnom kell előre őket. Majd a végén annyit mondtam: „Két dologról nem tudsz lebeszélni: hogy elmenjek, és hogy Gáborral!” Azt mondta, hogy tudja, és azt is, hogy ha valaki, én jól fogom magam érezni! No, ez azért elég jól hangzik egy olyan ember szájából, aki azért benne volt évekig a sűrűjében.

Bamakót megjárt csajokkal is fogok találkozni, akik mégis csak másik irányból közelítik meg a történetet szerintem. Na, ezt nagyon várom! A héten egyébként a „nagyok” (a cég, aki elindít) összeültek megbeszélni a leendő autónk részleteit, ill. már szerveződik, hogy miként menjünk el a Budapest- Makó előfutamra, de erről még egy picit később.

És a mai nap örmködős sms-e Gábortól: „Bazzeg Adri…elmegyünk Bamakóba!” Asszem kezd neki is leesni, hogy mi vár ránk 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.